2012. február 8., szerda

Próba!

A Félix időnként már külön ágyban alszik. Önként és dalolva! :)
Ebből jött a "nagy" ötlet, hogy éjszakára sem adok rá pelust (a kiságyba ugyanis tudok alá gumilepedőt tenni).
Ennek azért annyi előzménye van, hogy ha délután véletlenül elalszik és nincs rajta pelus, akkor már egy ideje nem pisil be, hanem ha kell neki felkel, és elmegy wc-re.
Az első ilyen pelus nélküli éjszaka a tegnapi volt. Kb. 20:30h volt hogy elaludt, és hajnal 5h amikor felébredt. Nem pisilt be, hanem miután ébredt, akkor kiment wc-re. Nagyon ügyi! :)
Remélem hosszú távon is működni fog!!!
Jó lenne ha sikerülne.......

3 megjegyzés:

  1. Az eddigi állás 5 száraz,két pisis éjszaka. De amikor bepisilt, akkor is csak egyszer tette azt! Szerintem ez nagyon jó arány! :)
    Csak a kakival lenne már valami......

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata! :)
    Egyre jobb lesz, menni fog a kakival is, ha Félix úgy dönt.
    Bocs, hogy (egyenlőre) idegenként írok, de örülök, hogy rábukkantam a blogodra. Nekem is van egy Aspergeres lurkóm. Igaz, Ő már 13 éves és csak 2 éve diagnosztizálták nála, de azóta legalább máshogy látom a dolgokat. Amikor ovis volt, már látszott, hogy más, mint a többi gyerek, meg is kaptam a környezetünktől, főleg a nagymamáktól, hogy rosszul nevelem a gyereket. Én meg hajlamos voltam elhinni és kemény lelkiismeret furdalásom volt. Szerencsére nem sokáig, mert azért egy anya érzi, hogy mindent megtesz és odafigyel amennyire csak lehet, mert ki lenne a legfontosabb az életében, mint a saját gyereke.
    Persze voltak durva napjaink, hónapok is, mert Áronnál Tourette szindrómával társul az aspiság.
    Legyen szép napotok! Jövök még :)

    VálaszTörlés