2010. december 13., hétfő

Rebeka!

Szeptember:
Megkezdődött az ovi. Idén már nagycsoportos a Rebeus.
Még az első héten megírták az iskolaérettségi tesztet, amit aztán átbeszéltünk az I. nénivel.
A Rebeka tesztje jól sikerült, az alpján mehetne iskolába. Viszont a magatartásával gondok vannak, így marad még egy évet az óvodában.

Október:

Megtudtuk, hogy indul ovis korú gyerkőcöknek Rock and Roll. Mivel a Rebeka már 3 éves kora óta a rokival nyúz, így beírattam. Hetente egy alkalommal, csütörtökönként van. Az időpont nem éppen a legjobb, mert aznap délután már nincs se kocsim, se Tamásom, és elég messze kell menni. Meg ha az apu nem tud vigyázni a Félixre, Őt is vinnem kell magammal.
Ez jó időben nem is lenne gond, na de szakadó esőben meg hóban....
Mindegy!:) Mi szorgalmasan megyünk! Ha (véletlenül) van kocsi úgy, ha nincs, akkor meg bicajjal.

November:

Az óvodában Márton nap alkalmából készültek egy kis műsorral. A Ludas Matyit dolgozták fel. Rebeka az almaárus és a lóárus szerepét kapta meg. Nagyon ügyesek voltak.
A műsor után pedig lámpás felvonulás volt. Most kivételesen a Tamás és a Félix is el tudott jönni. Jó volt.:)

December:
A rokin egy kis koreográfiát gyakoroltak, mivel két fellépésük lesz decemberben. Nem irigyeltem az Esztit!:) Kb. 15-en vannak, 3 évestől a 6 évesig, és olyanok mint egy méhkas!:)))
Az első fellépésük tegnap (12-én) volt. Nagyon ügyik voltak! Ahhoz képest, hogy még csak 2 hónapja gyakorolnak, ráadásul kicsik, nagyon szépen összehozták!!!
Ma családi nap lesz az oviban. Még nem tudom, hogy mit fogunk csinálni, de valószínű, hogy valami karácsonyos cuccot. Mindenesetre kíváncsi vagyok!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése