2009. szeptember 6., vasárnap

Az idei tanév első fejlesztése.........

Az utálat tárgya!:D



.......csütörtök délután 16 órakor volt.
Otthon egy kicsit nehézkesen indult a készülődés, mivel a Félixre új szandált adtam és ez nem nagyon tetszett neki. Fél órán keresztül üvöltött, sírt, nyafogott, megpróbálta levenni és velem levetetni,. Miután rájött, hogy nem veszem le róla lassan megnyugodott. ( Még jó, hogy időben elkezdtünk készülődni!:D)
Már muszáj volt új szandált venni neki, mert a régiről lelógott a lába. Sajna nem kaptunk olyat mint az volt pedig jó lett volna! Már előre sejtettem, hogy balhé lesz ha ráadom, mivel már a boltban sem akarta felpróbálni.
De túléltük!:D
Mikor odaértünk a sulihoz és látta hogy bemegyünk, nagyon örült.
Végiglátogatta a kedvenceit, a folyosón lévő padokat és a pincébe vezető rámpát.
A várószobában viszont megint előjött a szandál probléma, megspékelve a szobában lévő új, szokatlan játékokkal. Még szerencse, hogy nem kellett sokat várnunk.
A Mariann néninél egész ügyes volt.
Ügyesen választott a játékok közül, és ha már nem akart vele tovább játszani, nyújtotta a Mariann néninek. Egy "gond" volt csak! Nagyon rövid ideig kötötték le a dolgok!
Párszor felállt és vagy ugrált, vagy éppen meglátott egy számára kedves játékot és azt el akarta érni. Ilyenkor kis nyafogás árán mindig le tudtuk ültetni.
Legközelebb szerdán délelőtt megyünk.

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Neked is csak azt tudom mondani mint Anitának. Türelem! Egy ilyen pici manótól ne várd hogy 45 percet tud ülni és lefoglalja a feladat. Arnika csak 6 éves korára jutott el odáig hogy egy fél órát meg tudott ülni és feladathelyzetbe lehetett hozni . Ez nekik nagíyon nehéz. Egyébként ezért szokták azt mondani,hogy auti gyerekeket minél ingerszegényebb környezetben kell oktatni és fejleszteni hogy ne legyen ami elvonja a figyelmüket. Bár ezt sehol nem nagyon tartják be talán csak a delej utcán. Kitartás,türelem. Az új dolgoktól való óckodás majd elmúlik vagy megszelídül. Ha elfogadja ne próbálj neki ugyanolyan dolgokat venni mint ami volt,hogy szokja a változatosságot. Mi már elédrtünk odáig hogy nem zavarja nagyon ( persze még mindig zavarja valamennyire) ha téli cipőből nyáriba váltunk,ha egyik szandiról,vagy cipőről másikra. Az új ruhákat meg kifejezetten szereti főleg ha piros
    Puszi

    VálaszTörlés