2009. október 18., vasárnap

Újabb "szamárságok".......

....vannak a porondon!
Ezeket az utóbbi hetekben fejlesztette ki, illetve tökéletesítette azokat!

1. Újabban nem tudja elviselni a takaró csücskét.
Ez az utálat takaró húzkodással és a húzkodás közbeni nyekergéssel kezdődött.
Jelenleg ott tartunk, hogy minden alvásnál (nagyon sokszor) odahúzza magához a takaró csücskét, megfogja, és a csücsökre meredve hangosan méltatlankodik.
Én, mint "okos", problémamegoldó anyuka kitaláltam, hogy akkor nem takarom be addig amíg elalszik, csak utána. Hát nem jött be! Nem hajlandó takaró nélkül elaludni. Így marad a csücsökkel való méltatlankodás kimerülésig!:P
A következő ötlet már megfogant a fejemben!:)
Egy kör alakú takarót csináltatok a barátnőmmel (de lehet, hogy akkor meg a csücsökhiány lesz a probléma:D)!

2. A flakonokból kiborít és kinyom mindent. Ez elsősorban a fogkrémes és tusfürdős flakonokra érvényes. A kád melletti polcokat és tartalmát már egy ideje száműztem a mosógép tetejére, mert fürdésnél mindig belenyomott valamit a vízbe. Győztem a habot felmosni fürdés után.
Ez egy ideig bevált, mert nem tudott bemenni a fürdőszobába, mivel ott egy kicsit jobban le kell nyomni a kilincset. De a napokban rájött, hogy hogyan lehet bemenni, így már pár flakon sampon és tusfürdő tartalma a fürdő kövén szétfröcskölve végezte (nagyon élveztem utána a felmosást:P). Az ajtót elvileg már zárjuk, de mivel ez még nem rutin, így néha elfelejtjük. És a kis szemfüles ilyenkor tuti lecsap!

7 megjegyzés:

  1. Ádám is kiborít mindent a fürdőszobában, ha ez vigasztal. Gondolom nem... Kedvencei a tusfürdők. A múltkor apukája tusfürdőjét öntötte bele, gondolhatod milyen pasiszaga lett....

    VálaszTörlés
  2. A tusfürdőt az egészséges nagyfiam is kiborogatta, minden más hasonló társával(sampon, testápoló stb.), tán felsős iskolás koráig is..

    VálaszTörlés
  3. Arnika is mindent belerak a fürdő vizébe ,de nagyon figyelj oda ,mert hajlamosak megkóstolgatrni a dolgokat. Nálunk Arni folyamatosan ette a trusfürdőt és a testápolót ha nem figyeltünk oda. Valószínüleg az erős íze miatt lehet,de a mai napig eszi ha egy módja van rá. Jobban jársz ha elcsuksz előle mindent ami a fürdőben van. Soha nem értettem mit szeret annyira a testápolón. Megkóstoltam,mit nem mondjak rohadt szar íze van,. Kisebb korába benyomot a flakon aljáról egy kis haed and soulderst kicsit megijedtünk de nem lett tőle asemmi baja.

    VálaszTörlés
  4. Merci!
    A Félix is nyalogatja őket. Tegnap is totál tusfürdő illatú volt a szája!:P
    Mint írtam, zárjuk az ajtót, csak még néha elfelejtjük!:S

    VálaszTörlés
  5. Ne félj nem nagyon hiszem higy baja lenne tőle Arni már 10 éve ezt csinálja mint írtam már többet is megivott belőle. Na persze a nagyon veszélyes anyagokat teljesen hermetikusan elzárjuk. Bár még így is előfordult hogy tavalyelőtt dorina elöl hagyta véletlenükl a körömlakkszáírtót Arni meg megitta belőle ami volt. Na be is tojtunk rendesen. gyorsan net és megnéztem hogy van e benne mérgező dolog. persze csak pár ml volt az alján. Kiderült hogy etil alkohol meg mindenféle illó olajak meg parafin van benne. Nem lett semmi baja hála Istennek csak "berugott" az etil alkoholtól na ne félj aznap éjjel aludt mint a bunda. sajnos ez előfordul néha az ember elfelejt dolgokat. Ja persze a körömlakkszárítót megkóstoltam n is a párm is hogy érezzük hogy mit érezhet arni a gyomrában mert ugye elmondani nem tudja. Mivel nem volt semmi különösebb egy picit égett a gyomrunk a mentholtól. Úgyhogy ez jól végződött sazerencsére.

    VálaszTörlés
  6. Én is mindig parázok, mert a fiúk is azon kívül, hogy szintén beleburogatják a tusfürdőket a kádba, ők is szeretnek megkóstolni dolgokat. Mi is mindent el kell hogy zárjunk előlük.
    Gyakran előfordul, hpgy megveszem a kedvenc tusfürdőmet és másnap már nincs belőle. :) a fiúk meg illatoznak, mint a rózsa! :D Ákos már rákaptt az apja arcszeszére is! :)

    VálaszTörlés
  7. Az arcszeszbiznisz a Félixnél is megvolt!:) Beleborította a fürdővízbe. Illatozott minden még úgy is, hogy közben egy "kevés" k@akát is kent a falra!:P

    VálaszTörlés