2010. május 16., vasárnap

Evéskényszer?

A Félixszel mostanában kajagondok vannak.
Folyamatosan enni, rágcsálni akar.
Eddig is jó evő volt, de amit most csinál.......
Naponta nagyon sokszor próbál kaját kunyerálni mégpedig úgy, hogy hozza a tányérját, nasis tálkáját, ropis poharát. Ha pedig nemet mondok neki ordít és dobálózik.
Most ott tartunk, hogy mindent elraktam, még a tányérjait is. Így meg nyugtalanul járkál szinte egész nap és keresgél. Vagy pedig a napirendjéről szedegeti le a következő étkezést jelző kártyát és azt mutogatja.
Nagyon rossz! Nekünk is szinte titokban, vagy csak vele együtt lehet enni (ami nem mindig megoldható). Ha ez nem jön össze, akkor vagy adni kell neki, vagy végig ordít mialatt valamelyikünk eszik.
Ez a probléma akkor erősödik fel, amikor a rossz idő miatt csak a lakásban vagyunk egész nap.
Remélem hamarosan újra itt a jó idő!!!!

4 megjegyzés:

  1. Helló!

    Ismerős a téma nekünk Arnika folyamatosan ezt csinálja. megoldást még nem találtunk rá pedig már eléggé meg van hízva a szentem. Most meg még szaladgálni sem tud kinn a kertben mert esik az eső. Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. de próbálj neki valahogy ellentmondani mert mi elrontottuk azzal hogy sokáig mindig adtunk neki ha kért. puszillak

    VálaszTörlés
  2. Szerintem minden kisgyereket megvisel ez a bezártság.Nálunk a Norton olyan,hogy egész nap nyűglődik,sír és folyamatosan szopizni akar.
    Nem tudom,Félix hogy áll a zöldségekkel,gyümölcsökkel,de ha szereti,adj neki alma,répa stb csíkokat,vagy egészséges nasit,pl kölesgolyót.
    A kiskutya nagyon édes!Biztos jó hatással lesz a gyerekekre.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is fennáll a probléma.Nem mindig, de időnként rátör a fiúkra is a "hűtőn lógok egésznap" című műsor.
    Szerintem az unalom hozza elő belőlük.

    VálaszTörlés
  4. Merci!
    Nem engedem neki, csak így meg szinte folyamatosan üvölt! De majd csak rájön.....

    LiliNortianyu!
    Szereti a gyümölcsöket, de csak egy darabig. Sajna minden nap nem eszi meg. Nasinak meg nálunk is a kölesgolyó és a buláta a menő, meg néha ropi. A mi a legnagyobb gáz, hogy folyamatosan iszik, és csak a szörpöt hajlandó meginni.

    diorissimo!
    Szerencsére a Félix még nem jött rá a hűtő nyitjára!:) És abban igazad van, hogy ilyenkor unatkoznak. Én is erre a következtetésre jutottam!:)

    VálaszTörlés