2010. május 28., péntek

Félix!

Továbbra is kóstolgat! Sőt! Továbbmegyek! A sima főtt rizst és a spagettit már megeszi. Ez szuper!!

Az alvásprobléma sajna továbbra is fennáll.
Több napon keresztül elég neki a 4-6 óra éjszakai (szakaszos), és az 1-1,5 óra délutáni alvás. Utána- gondolom akkor mikor már Ő is nagyon fáradt- beiktat 2-3 nap 24h-tól reggel 7h-ig való (szintén szakaszos) alvást. Ekkor viszont a délutáni marad ki. Nem tudom hogy bírja!
Mert én elég sz@rul.
A per os kávé után lassan jöhet az iv. koffein!:DDD

2 megjegyzés:

  1. Helóka!

    Kiatartás ! Egyszer elmúlik. Mikor Arni olyan sokáig nem aludt akkor én is azt hittem hogy soha nem lesz vége és lám 2,5 év után helyre állt az alvása. de kisebb korában nem tartott ennyi ideig úgyhogy biztosan átmegy rajta hamar. Nem próbáltad még hogy nem engeded neki azt hogy napközben aludjon? Nálunk az régebben kiskorában bevállt.
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Az alvásprobléma már 1 éves kora óta van. Egy-egy nagyon rövid szünet volt, de az sem jelentős. Csak hetekben mérhető.
    Próbáltam azt is amit mondasz, de nem működik. Ha el akar aludni, akkor bármit csinálok vele, elalszik. Kivéve ha az udvaron, játszótéren vagyunk. De ez sajna nem oldható meg mindig. Arról nem is beszélve, hogy 13h-20h-ig folyamatosan kint kellene lennünk, hogy ne aludjon el......

    VálaszTörlés