2009. június 30., kedd

Holnap PECS tanulás!

Kosári fintorgó.....


....kosári gyanakvó (belógó Rebekával).....


... és kosári bambula!

(A képek még az unokatesóméknál készültek a múlt héten!)



Holnap 11 órára megyünk a Vadaskertbe a Csillához PECS-et tanulni.
Remélem minden jól fog menni. Már összekészítettem a kedvenc nasikat és játékokat, nehogy reggel elfelejtsek valamit.
A Rebekát is visszük magunkkal, mert nem tudtuk megoldani a felügyeletét. Ezt csak azért sajnálom egy kicsit, mert így a Tamás nem tud majd bent lenni velünk, még a Csilla megmutatja, és elmondja a helyes tanítási módszert. Na mindegy.

A Félix alvása még mindig nem rendeződött. Sőt! Rosszabb lett!
Miután az ovi befejeződött, borult az egész napunk. Reggel később keltünk, és így csúszott az egész alvási rend. Plusz még az esős idő is rendesen betett, mert nem tudták "kitombolni "magukat.
Ennek próbálok most véget vetni!
Ma reggel ismét 7 órakor keltünk, és korábban mentek délután is aludni. Remélem beválik, mert már megint kezdek egy zombira hasonlítani, és a türelmem sincs éppen a toppon!:(

A múlt héten nem kellett újra elmennünk Budapestre, mert a Bea nagyon rendes volt, és megcsinálta a kimaradt kártyákat. Holnap meg is kapom őket. Remélem így most már minden fontos dolog meglesz.

A Félix azóta is egyedül kanalazza a főzeléket, és egyre ügyesebb. Az első napokban még megpróbálta visszapasszolni a feladatot nekem, de nem hagytam magam, mert láttam, hogy képes rá!:) Visszafelé meg ugye nem fejlődünk!:)) Úgy tűnik, már belenyugodott a dologba!
Már csak a pohárból ivásra kellene valahogy rávennem. Addig már eljutottunk, hogy megfogja a poharat, és egy kortyot megiszik a pohár aljából, de azt is elég ügyetlenül csinálja. Nem "harap" rá a pohárra, hanem csak úgy önti a szájába, aminek az a következménye, hogy a "cucc" fele melléfolyik. Már ezerszer megmutattam neki (figyelt közben!), de mégsem jött még rá a technikájára!

3 megjegyzés:

  1. Hajrá csak így tovább! megtanulja a poharazást is majd nagyon ügyesek vagytok!
    pusz

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Remélem én is. Így nyáron talán könnyebb lesz!!!

    VálaszTörlés
  3. Írd meg mi történt a Vadaskertben!

    VálaszTörlés