2009. július 4., szombat

Újabb dolgok, amik nélkül "nem élet az élet" a Félix számára!

Van pár új dolog a Félix számára ami megnyugtatja, vagy éppen felidegesíti ha nem úgy van!
(Ezeket csak azért írom le, hogy nehogy elfelejtsem őket, mivel ezek a "dolgai" néha csak úgy eltűnnek.)

1. Alváskor (csak elalvásig) a takarónak nyakig kell érni, de úgy, hogy a kezei is alatta legyenek. Ezen kívül nem mindegy, hogy milyen a takaró. Vagy puha pléd lehet, vagy a téli "baribárány" takaró.

2.Ha hosszúnadrágos pizsialsót adok rá, akkor ahhoz kell zokni is, mégpedig úgy, hogy bele van tűrve a nadrág. Ha ez nem így van, akkor nyafog, és húzkodja a nadrág szárát, meg az én kezemet, hogy tűrjem be. Hát ha neki így jó, ám legyen!:)
Ha rövidgatyós pizsi van rajta, akkor egy kicsit húzkodja lefelé, de miután rájön, hogy nem ér bokáig a nadrág, akkor abbahagyja a nyafit.

3 megjegyzés:

  1. Ilyen dolgok nálunk is vannak! :) Zsombi pl. sokáig csak egy paplanhuzatot fogadott el, amit "narancssárga takarónak" hív. Nem lehetett kimosni , mert akkor hiszti volt. Azóta beszereztünk egy másik huzatot, amit sikerült elfogadtatni vele.:D Ez lett az "angol-magyar" takaró.:)
    Amúgy gyönyörűek a gyerkőceid!Gatulálok hozzájuk!:D

    VálaszTörlés
  2. A Félix most kezdi el ezeket a dolgokat.
    Eddig nem nagyon vettem észre, hogy ennyire ragaszkodna dolgokhoz. Kivéve azt, hogy ha pucérra vetkőztettem, akkor fürdeni akar:)
    De szerencsére ezek számomra nem zavaróak, és könnyű megvalósítani őket!:D

    VálaszTörlés
  3. Nálunk sem okoznak problémát , már megszoktuk.
    Bár Ákosnak kisebb korában a DVD-tok mániája azért néha zavaró volt.Még a fürdőkádba is vitte őket magával, számon tartotta mindegyiket, és ha véletlen ottfelejtettük a mamánál, vagy ne adj isten tönkrement egy is,hát akkor elszabadult a pokol!Nem volt jó helyette másik!:)Volt, hogy este 10-kor szaladgáltunk tokért, mert annyira őrjöngött, lefeküdni se volt hajlandó.

    VálaszTörlés