2009. augusztus 30., vasárnap

Tuti ajándék!

A tuti ajándékok!:D


Szerdán elmentünk a Juditékhoz, ahol a Félix megkapta a szülinapi ajándékát!:)
A Juditéknál meg sem nézte hogy mit kapott!:(
Itthon (miután rájött, hogy mit kapott) már nagyon örült neki!:)
Telitalálat volt ez az ajándék! Nagyon élvezi ahogy a színes kezeivel először nyomdázik a csempére meg a kád oldalára, utána pedig elkeni az egészet. Ez nekem is jobban tetszik mint a kakis változat ugyanebben a kivitelezésben!:D

Nagyon jó volt az a nap!
A Judittal jót beszélgettünk, a Rebeka meg a fiúk játszottak. A Félix meg hol velünk volt, hol a Rebekáékkal, amikor meg besokallt, leste a TV-t!
Mivel aznap nagyon jó idő volt, a délutánt az udvaron töltöttük.
A gyerkőcök fürödtek a medencében, mi meg őket figyelve beszélgettünk. Nagyon élvezték a fürdést, főleg a Félix. Már nem csak lebukott a víz alá, hanem azt is próbálgatta, hogy ha a hasára fekszik a víz tetején, hogyan tud egyensúlyban maradni!:) Eszméletlen ügyesen csinálta!!!
A Rebeka is ügyeskedett! Már hajlandó volt levenni az úszógumit és úgy ugrált a vízben. A végén már azt is megengedte a fiúknak, hogy dobálják!:)
Délután az apum is befutott. Ő biciklivel jött (kb. 35km-re lakunk a Juditéktól!). Már nagyon régen ígérgette a Juditéknak hogy megnézi a házukat (lassan 3 éve:D), most végre odaért. Apu csak két órát maradt és indult is haza.
Mi elég későn indultunk. A Félixet alig lehetett kiszedni a medencéből.
Most egy darabig biztos nem jutunk el a Juditékhoz!:( A Juditnak kezdődik a tanítás, így csak hétvégén érnének rá. Nekem meg akkor nincs autóm mert a Tamás dolgozik!:(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése