2009. május 5., kedd

Rebekát hazaküldték!

Szokásosan indult a napunk. A Rebekával ma gyalog mentünk az oviba, mert reggel sikerült elkészülnünk időben. Végigsimogattuk az utca összes kutyáját!:)
10 órára meg mentünk a Félixszel fejlesztésre. A pincében észrevettem, hogy a biciklim hátsó kereke teljesen leeresztett, így az apu biciklijével mentünk. A suli előtt aztán kitört a dili. A Félix nem akart kiszállni a bicikliből. Rugdosott, harapott és ordított. Múltkor is ezt csinálta, amikor az apu biciklijével vittem fejlesztésre. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az apu biciklijéhez más dolgokat köt. Ezért nem érti, hogy azzal a biciklivel miért nem a neki megszokott helyekre megyünk.
Miközben a fejlesztésen ültem, a Tamás hívott, hogy az oviból telefonáltak, hogy menni kell a Rebekáért, mert hasmenése van. Reggel még nem volt semmi baja. A Tamás érte ment, és hazahozta. Azóta nem kakilt egyszer sem! (?????)
Délután, a szokásos időben a Félix megint nem akart elaludni. Kb. egy óra altatás után feladtam. 16 óra után persze az ölemben elaludt. Ezt csinálja már négy napja. Pedig már pár hete megint jól aludt!
Pechemre 18:30 körül ébredt, és nagyon rosszul. Jó sokáig sírt, aztán pedig nem lehetett hozzányúlni, beszélni hozzá, beszélni mellette. Még a fürdést is végigordította. Ezt "játszotta" majdnem fél tízig. Miután a Rebeka elment aludni, és nem volt nyüzsi, lassan (de biztosan) jó kedve lett. Majdnem tizenegyig ugrált meg futkározott, utána még egy kicsit birkóztunk, piszéztünk, "hízelegtünk" egymásnak, aztán szépen elaludt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése