2009. április 12., vasárnap

Húsvét!:)

Íme, az ajándékok!


Ez az új sálmódi!
Itt a sál....


....hol a sál?


Az országos haverom T-Rex....


.... puszi neki!:*


Ma reggel megérkezett a gyerkőcökhöz a nyuszi! Hozott nekik egy csokinyuszit, apró tojásokat, és Anna, Peti és Gergős könyvet. Nagyon örültek neki. A Félix is ügyesen lapozgatta, nézegette a könyveket.
Most nem álltunk neki azonnal az olvasásnak, mert a Rebeka ment Halászira az Irénékhez. Ma ott is alszik, mert holnap mennek az állatkertbe.
Legalább a Félixszel tudunk egy kicsit "fejlődni"!:)
Félix mostanában kifejlesztett egy "kiabálási módot", arra az esetre, ha szeretne valamit, és közben mutat az ujjával is, csak az a baj, hogy csak úgy a semmibe megy a mutatás, nem konkrétan valamire. És ezt addig csinálja, még rá nem jövök (jövünk), hogy mit akar. Nem túl hatékony a dolog, főleg akkor nem, ha a Tamásnak , vagy az apunak "kiabál" és mutogat így. De ez legalább már valami!:)
Délután volt egy kis szabadságom, mivel az apu elvitte a Manót biciklizni, de a játszótéren is voltak. Apu azt mondta, hogy jól elvolt. Szerencsére nem voltak sokan a játszin. Igaz, hogy egyszer olyan magasra felmászott a mászókára, hogy úgy kellett leszedni, de ennél nagyobb fennakadás nem volt!:)

4 megjegyzés:

  1. Jó ez a húsvét dolog, ezek szerint nálatok is kellemesen telik :)
    Bocsánat, egy kis csúszással, de utólag is nagyon sok boldog szülinapot !!! :)
    K.

    VálaszTörlés
  2. Igen,jól telik! Szerencsére a Rebeka sem unja "halálra" magát itthon. Csak egy "baj" van az ünnepekkel meg a nyárral, hogy az apájuk ezen időszakokban folyamatosan dolgozik!:(

    VálaszTörlés
  3. Jaj! Köszi! Még a 8 napba benne vagy!;)

    VálaszTörlés