2009. április 1., szerda

Óvodalátogatás!

2008. ősz, hintázunk a játszin!


Rebeka 2 és fél éves


2007.március.30. Rebeka 2 éves


2007. március 30. Félix (9 hónapos) az apájával!


2006. március 30. Rebeka első szülinapja.
Szülinapja alkalmából leesett a lépcsőn, a szája felrepedt, és az felső fogai (részben) kitörtek!:(


Ma elég sűrűn indult a nap. Reggel elvittem a sógornőméket és a kicsi B-t az életük első tanácsadására.
Utána rohantam haza, felpattantam a biciklire, és eltekertem a helyi speciális óvoda nyílt napjára. Elég jónak tűnik. Az óvónők kedvesek, és max. 8 fős a létszám. Nem akarom még most szeptembertől beíratni a Félixet, de jó volt látni ezt a lehetőséget is. Az lenne a legjobb, ha tudnánk integrálni, de ez még csak szép álom (egyenlőre). Az is pozitívum volt, hogy ha hozzájuk járó gyereken azt látják, hogy képes felvenni a normál óvoda ritmusát, akkor Ők is javasolják a többségi óvodát!
Mindezek után elkocsikáztunk a Tescoba. Azt hittem, sose végzünk. Ráadásul minkét gyerek "nyerregett" valamiért, pedig nem szoktak! Biztos, hogy a tömeg zavarta Őket, meg az, hogy újabban magyar szót nem lehet hallani az üzletekben.
Miután hazaértünk, apukám kint maradt az udvaron egy kicsit a Félixszel. "Vizeztek"! A Töpi nagyon élvezte, mert imádja a vizet.
Délután elmentünk (ismét) kabátot nézni a Rebekának. Most végre kaptunk is, elég jó áron. Ezen kívül kikunyerált magának egy szívószálas, hercegnős poharat is.
Úgy néz ki, hogy a Rebus már megjavul, de a Félix még mindig nem oké!:(
Most apájukkal játszanak. Szeretnek vele játszani, mert vele sokkal többet "vadulhatnak".:) Most is úgy nyerítenek, mink akiknek a bőrüket húzzák!:D

Megpróbálok berakni néhány régebbi képet!:)
Sikerült!:DDDDDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése