2009. április 4., szombat

Nyugis nap?

Eddig úgy néz ki, hogy ez a nap nyugis lesz!
A Félix éjszaka jól aludt, és délelőtt is jó kedve volt. Kicsit rajzoltunk, utána kicsit összefirkálta a naptárt, és leszórta a radiátorról a konyharuhákat. Mindig ezt csinálja. Ha van valahol valami a radiátoron, akkor Ő azt leszórja.
Délelőtt megcsináltam a Katánál látott halas-kukoricás kaját. Nagyon fini volt. Azt hiszem, nem most csináltam utoljára!:)
Délben elmentem a Rebusért, szerencsére nem kellett kerülnöm, mert az unokanővére áthozta a (az autóknak lezárt) hídon.
A délutáni alvás után elmentünk csavarogni. A Rebeka megint rollerrel jött. Nagyon nehéz így menni velük. A Félix mindent megvizsgál és a szokásos helyein időzik. Ráadásul sokszor többet megy hátra, mint előre. A Rebeka pedig meg már szeretne menni, unja az egy helyben állást. Fel-alá szokott rollerezni, de sokszor már ezt is megunja, és akkor "nyervog". Ha viszont a Félixet szakítom ki a "rituáléiból", akkor sír, harap, és lefekszik a földre. Ma is ez volt a program! Egy utcára tőlünk lakik a Rebeka egyik ovis társa. Majdnem mindig feléjük megyünk, mert arra nagyon jó az út. Most kint voltak az udvaron, így bementünk hozzájuk egy kicsit játszani. A Rebeka V-vel és G-vel játszott, a Félix meg egymaga. Homokot, forgácsot szórt, vizezett, mindenre felmászott, futkározott, pörgött, homokot evett. Néha odament hozzá D. (Ő 1 évvel fiatalabb Félixnél), de sajnos nem nagyon foglalkozott vele.:( Ilyenkor nagyon feltűnik, hogy mennyire más, mint a többi gyerkőc.
Fürdés után odahozott nekem egy könyvet, és (az én ujjammal) végigmutogatott benne mindent többször is!:)Nagyon örültem neki!!!

2 megjegyzés:

  1. Katim!Úgy mint Levi...Nálunk is a földön száradnak a ruhák tovább! Legyen szép napotok!Mi imádjuk ezt a jó időt, a csavargást, és bámuljuk a Rábát és a Mosoni Dunát ezerrel! Úgy látom a hullámzó folyó látványa nagyon leköti Levit!Sok puszi nektek!

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy ízlett a tészta!!!!!
    :)

    VálaszTörlés