2009. április 23., csütörtök

Egy hűvös nap!

Várakozok a fejlesztésre....


...néha rávigyorgok Anyára (főleg akkor, ha grimaszol nekem)......


...játszottam a piramissal....


...olvastam könyvet...


...és végül elindultunk haza.


A mai napunk sem volt túl mozgalmas.
Miután a Rebekát elvittem oviba, és a Félix megreggelizett, elmentünk egy jó nagyot biciklizni. Ma korán lefektettem a Félixet, mert 15h-ra mentünk fejlesztésre.
Egész ügyes volt ma délután. Megint egy kicsivel több játékot elő tudott neki venni a M. néni. És ma nem is ugrált annyit. Büszke vagyok rá.
Ma amúgy is nagyon jó kedve van. Nagyon sokszor odajött hozzám, és (kissé vadul ugyan) megölelgetett. Imádom, mikor ilyen édi (meg máskor is)!
Ma megint párszor "szétkapta" az apu szobáját. Imád a fiókból kipakolni, és tubusokat pakolászni. Szerencsére az apu hagyja neki. Néha azt veszem észre, hogy nagyon tetszik neki, hogy a Félix ennyire szeret az Ő szobájába. Képes akár napi 10X is összerakodni, csak azért, hogy a Félix örüljön!:)


1 megjegyzés:

  1. Kis Félixnek az orrocskája bánta az utsó hasra zupálást az udvarunkon? Igazi gyerek, ez már biztos! Remélem nemsokára Levi is végre ilyen ügyeske lesz mint Félix, és hajlandó lesz elvégezni a fejlesztő feladatokat! Kis Huncutodról öröm nézni az ügyeskedő képeket!
    Apukád is imádhatja ezt a kis különleges Manót, és nem is csoda!

    VálaszTörlés