2009. április 8., szerda

Szülinapi torta!

Megnézem a hány fokos a víz, hmmmmmm........azt hiszem, pont jó.....


beleteszem az egyik lábamat....persze cipőstől...


...aztán a másikat is...Rebeka leshetsz! Én ilyen ügyi vagyok......


.... és belecsüccsnek...



De mindezek előtt felmásztam a létrára.....


...pörgettem a homokozós játékot....
És még minden félét csináltam, csak anya már több fényképet nem akart berakni ide!


A Rebeka pedig biciklizett!


Na! Végre beraktam a madarat is!



Ott van a tűzoltóautó!


Ezt mind Én fűztem fel, de ha a nyakamba rakják, azt utálom!!!


Felraktam a kéket, most egy kicsit pörgetem!


Rebekával reggel elmentünk az oviba. Ma gyalogoltunk, mivel a kisasszony kutyázni akart. Pont G-ékkel egyszerre értünk oda, úgyhogy ma még lassabban öltözött, mint máskor. Folyamatosan járt a szájuk!:)
Mire hazaértem, az apu megpróbálta megreggeliztetni a Félixet, de ez ma nem jött össze neki. A Félix nem akarta megenni a lekváros kenyeret. Így csináltam neki szalámisat. Az mindig nyerő. Csak arra kell vigyázni, hogy ne kaparintsa meg a szalámit, mert akkor betömi az egészet kenyér nélkül.
Ma is jön a H., kíváncsi vagyok, hogy ma mit csinál fejlesztés alatt.
A mai fejlesztésen nagyon ügyes volt a Félix!!!!!! Felfűzte a gyönygyöket, PECS-ezett (most már az is alma, amelyiken a piros és a zöld szín is jelen van:D), formakirakózott,, könyvet nézegetett, és néha még rá is mutatott a kért dolgokra, abakuszon színeket csoportosított (több- kevesebb sikerrel). Igaz neha odajött hozzám, de most nem volt vészes a dolog! Nagyon örülök, hogy ma ilyen ügyes volt!!!!!!!
Miután elment a H., Félix ma az apájával aludt, mert én mentem a Sz-val (sógornőm lánya) a Rebeka szülinapi tortájáért. Nagyon szép lett. Csak kicsit messziről kellett elhozni.De ragaszkodom az E-hoz, mert szép és finom tortákat csinál. Remélem a Tamás nem késik el a melóból miattam, ugyanis elég későn értem haza.
Délután megint elmentünk csavarogni. A Rebeka ma biciklivel jött. De bár ne azzal jött volna! Végig nyervogta az utat. Ha a Félix megállt, az volt a baja, hogy miért megyünk ilyen lassan. Ha a Félix futott akkor meg az, hogy miért nem várjuk meg Őt. A bicikli pedálja is hibás volt, mert nem úgy állt, ahogy azt a kisasszony szerette volna. Ráadásul a járda is hibás volt, mert túl "göcsörtös" volt , és rázzta a biciklit. Mindenáron az úton akart biciklizni, de azt meg én nem engedtem, mert sokszor nem is láttam Őt, mert annyira előre tekert. Úgyhogy a sétát rövidre zártam (újabb ok a nyervogásra:D), és hazamentünk. Az udvaron még játszottak egy kicsit, ahogy azt a fenti képeken is lehet látni.
Most fürdenek, aztán vacsi, egy kis játék, meseolvasás, aztán irány aludni!

2 megjegyzés:

  1. Kati!Imádom a naplódat!A képeken megzabálnám Félixet(Rebeka is gyönyörű!)
    Majd hamarosan megírom a tegnapi talinkat auti rokon anyukával és kisfiával!Sok puszi

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó látni a képeken, hogy Félix milyen okos kisfiú, milyen ügyesen játszik a fejlesztő játékokkal. Az én Levimet szinte soha nem tudtam még rávenni egy hasonló játékra sem.. Nem tudni azért nem, mert nem képes rá(nem érti, nem tudja), vagy azért nem , mert nem képes odafigyelni, hogy megtudja egyáltalán, mit kell(ene) csinálni.

    VálaszTörlés