2009. április 17., péntek

Viharos nap!

Tegnap este így aludtam el.


Ugyanaz közeliben...


Építek...


....és próbálok képeket egyeztetni.


Itt pedig örülök, hogy vége a fejlesztésnek!



A mai éjszakánkra is mindent lehet mondani, csak éppen azt nem, hogy jó volt.
Félix tegnap este magától elaludt az ágyban olyan 21:30h körül. Ilyet sem csinált még sokszor. Meg is volt a böjtje! Hajnali negyed 3-kor azt hitte, hogy reggel van. Felkelt, és elkezdett ugrálni, szaladgálni, birkózni. Mindezt tök sötétben. Azt hittem, befonom a szemöldököm! Apája akkor jött aludni, és rendes volt, mert megpróbálta visszaaltatni, de nem jött össze. Ez után 5h-ig "szórakoztatott", és csak utána aludt el. Reggel 7h-kor viszont már ismét fent volt. Kész vagyok Tőle!
Reggel a Rebust elvittem oviba, utána "futottam" egy kört a városban, és elintéztem a dolgaimat.
Közben az apu megreggeliztette a manót.
Aztán elmentünk az egyik barátnőmékhez, odaadtuk a nyusziajándékokat, és egy kicsit beszélgettünk. Jó volt!
Ma én is lefeküdtem a Félixszel aludni, de arra ébredtem, hogy vihar van. Szakadt az eső, és nagyon fújt a szél.
A Rebekát elvitte a keresztapja, majd holnap megyek érte. Biciklivel szeretett volna menni, de hát azt is elmosta az eső.
Ma megint itt volt a H. a Félixnél. A változatosság kedvéért, a Félix most is ordított amikor meglátta a H-t. Nem tudom mi a túró baja van! Aztán szép lassan megnyugodott. Ügyesen épített a Duploból, állatokat rakosgatott, a H-vel mondókáztak. De most sem hozta a szokásos formáját. Remélem ez csak átmeneti dolog nála!

2 megjegyzés:

  1. Kati! A "befonom a szemöldököm" -ön hangosan röhögtem itt "korán" reggel a gép előtt ülve...Ez a Félix nagy kópé! Egyébként Levi is 3/4 6-okkor kel mostanában, amikor én még meg sem tudok mozdulni, minden csontom sajog az előző napi Levi cipelésektől, és még a kávé is hol van akkor...Úgy látom auti huncutjaink nem akarják hogy kárba vesszen az értékes tavaszi , jó idős napokból akár egy -egy órácska is...
    Hétfőn tali, és auti okosodás!pussz

    VálaszTörlés
  2. Jaj ne is mondd!
    Ma éjjel is a tegnapi műsort nyomta!:(

    VálaszTörlés